|
1. hafta |
Yiyecek içecek endüstrisi ve catering |
|
2. hafta |
Catering işletmeleri |
|
3. hafta |
Catering kavramı ve hizmet sistemleri |
|
4. hafta |
Tesis içi yemek hizmetleri |
|
5. hafta |
Tesis dışı yemek hizmetleri |
|
6. hafta |
Catering servis sistemlerinin avantaj ve dezavantajları |
|
7. hafta |
Kullanılan araç-gereç ve donanımlar |
|
8. hafta |
Sipariş alma |
|
9. hafta |
Sözleşme ve yönetimi |
|
10. hafta |
Menü |
|
11. hafta |
Pişirme yöntemleri |
|
12. hafta |
Üretim sistemleri, geleneksel üretim sistemi |
|
13. hafta |
Pişir-soğut ve Pişir dondur üretim sistemi |
|
14. hafta |
Dağıtım ve servis |