| Ders Dili |
Türkçe |
| Ders Türü |
Mesleki Seçmeli Dersler |
| Öğretim Elemanları |
ÖĞR. GÖR. DR. MUTLU DOĞAN |
| Dersin Veriliş Biçimi |
Bu ders sadece yüz yüze eğitim şeklinde yürütülmektedir. |
| Dersin Önkoşulları |
Bu dersin önkoşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. |
| Önerilen Dersler |
Bu dersi alan/alacak öğrencilerin AŞÇ116 Pişirme Yöntemleri I ve AŞÇ217 Pişirme Yöntemleri II ve AŞÇ218 Mönü Planlama derslerini almış olması önerilir. |
| Okuma Listesi |
Gürsoy, D. (1997). Toplu Yemek Hizmeti, SOFRA Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. |
| Değerlendirme |
Ara sınav 0Final ` |
| Staj & Uygulama |
Bu ders için staj veya uygulama yoktur. |
| Katalog İçeriği |
Yiyecek İçecek Endüstrisi ve Catering: Tanımı, Önemi, Türkiye’de ve dünyada catering işletmeleri, Catering hizmet sistemleri; Kullanılan Araç ve Gereçler; Caterin işletmelerinde Satış ve Pazarlama: Sipariş alma, Sözleşme; Menü ve Yönetimi; Pişirme Yöntemleri ve Kalite Kontrol; Catering İşletmelerinde Üretim Sistemleri: Geleneksel üretim sistemi, Pişir-soğut üretim sistemi, Pişir-dondur üretim sistemi; Dağıtım ve Servis. |