|
1. hafta |
Et ve et ürünlerinin pişirilmesi. |
|
2. hafta |
Sebze ve meyvelerin tanımı ve yapısı. |
|
3. hafta |
Sebze ve meyvelerin hazırlanması ve pişirilmesi. |
|
4. hafta |
Aperatifler. |
|
5. hafta |
Garnitürler. |
|
6. hafta |
Zeytinyağlı ürünler. |
|
7. hafta |
Ara sınavlar. |
|
8. hafta |
Kuru baklagillerin tanımı ve beslenmedeki önemi. |
|
9. hafta |
Tahılların tanımı ve beslenmedeki önemi. |
|
10. hafta |
Kuru baklagillerin ve tahıllar ile hazırlanan ürünler. |
|
11. hafta |
Unlu mamuller ve bileşenleri. |
|
12. hafta |
Hamur çeşitlerinin beslenmedeki önemi. |
|
13. hafta |
Farklı hamur çeşitleriyle ürünler hazırlama. |
|
14. hafta |
Dönem sonu sınavları. |