|
1. hafta |
Besin kalitesi ve etkileyen etmenler |
|
2. hafta |
Besin kalitesinin değerlendirilmesinde kullanılan analiz yöntemleri |
|
3. hafta |
Besin kimyasında kullanılan deneysel tayin yöntemleri |
|
4. hafta |
Fermentasyon ve besinlere etkileri |
|
5. hafta |
Süt ve süt ürünleri I |
|
6. hafta |
Süt ve süt ürünleri II |
|
7. hafta |
Et ve et ürünleri I |
|
8. hafta |
Et ve et ürünleri II |
|
9. hafta |
Yumurta |
|
10. hafta |
Tahıllar |
|
11. hafta |
Çay, kahve, kakao ve çikolatanın özellikleri ve fonksiyonları |
|
12. hafta |
Fonksiyonel besinler |
|
13. hafta |
Genetiği değiştirilen besinler |
|
14. hafta |
Ödev sunumları |