Katalog İçeriği |
Mutfak Kavramı: Mutfağın önemi, Mutfak donanımı, Mutfak araç ve gereçleri, Mutfaktaki süreçler: Uluslararası mutfaklarda kullanılan doğrama yöntemleri, Sebze ve meyvelerden ürünler hazırlama, Sıcak mutfak uygulamaları, Çeşitli içecekler, Kuru baklagillerin hazırlanıp pişirilmesi; Pişirme Yöntemleri: Izgara et yemeklerini pişirme; Buharda Pişirme, Sote ederek pişirme, Az yağda pişirme, Derin yağda pişirme, 80-90 derecede ısınmış suda pişirme, Buharda pişirme, Kendi suyunda pişirme, Graten pişirme, Fırında çevirerek pişirme, Unlu mamulleri fırında pişirme, Soslar ve yiyecek eşleştirme, Tahıllardan ürünler hazırlama, Uluslararası mutfak terimleri. |