Katalog İçeriği |
Gıda Güvenliği: Gıda Kaynaklı Patojen Bakterilerde Antibiyotik Dirençlilik; Gıdalarda Mikroorganizmaların Gelişmesini Etkileyen Faktörler: İç Faktörler; Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler: Salmonella, Campylobacter jejuni, Clostridium perfringens, Bacillus cereus; Gıda Kaynaklı Virüsler: Gıdaların Virüslerle Bulaşma Yolları Risk Grubu Gıdalar; Gıda Kaynaklı Parazitler: Gıda Kaynaklı Protozoonlar, Helmintler; Kimyasal Gıda Güvenliği Tehlikeleri: Mikotoksinler, Kontaminantlar, Ağır Metaller; Gıda Güvenliği ve Kalite Kontrol Sistemleri: Gıda Güvenliği Nedir?; Gıda Kaynaklı Patojenlerin Epidemiyolojisi; Gıdalarda Bozulma: Mikrobiyel Bozulma, Biyokimyasal Bozulma; Gıda Muh |