|
1. hafta |
Mikrobiyolojiye giriş, tarihçe kapsam ve sınıflandırma |
|
2. hafta |
Mikrobiyolojiye giriş, tarihçe kapsam ve sınıflandırma |
|
3. hafta |
Mikroorganizmaların yapısı |
|
4. hafta |
Mikroorganizmaların yapısı
|
|
5. hafta |
Mikroorganizmaların beslenme ve üreme özellikleri |
|
6. hafta |
Mikroorganizma kontaminasyonunun insan sağlığı üzerine etkisi |
|
7. hafta |
Konak mikroorganizma ilişkileri |
|
8. hafta |
Konak mikroorganizma ilişkileri |
|
9. hafta |
Sterilizasyon ve dezenfeksiyon |
|
10. hafta |
Enfeksiyon hastalıklarının tanısı |
|
11. hafta |
Mikroorganizmalar ve yaptıkları enfeksiyonlar |
|
12. hafta |
Hastane enfeksiyonları, korunma ve kontrol yöntemleri |
|
13. hafta |
Aşılar, bağışık serumlar |
|
14. hafta |
Laboratuar uygulaması ve genel tekrar |