1. hafta |
Toplum Beslenmesine Giriş ve Önemli Tanımlar |
2. hafta |
Toplum beslenmesinin önemi ve toplumdaki beslenme sorunlarının nedenleri |
3. hafta |
Diyet Kayıt Yöntemleri ve Porsiyon Miktarının Doğru Saptanması |
4. hafta |
Besin Tüketim Kaydı Alınması ve Değerlendirmesi |
5. hafta |
Besin ve Beslenme Rehberleri-Diyet Kalite İndeksleri |
6. hafta |
Enerji dengesi, Beslenme durumu tarama testleri |
7. hafta |
Fiziksel aktivite düzeyinin saptanması |
8. hafta |
Beslenme durumunu saptama yöntemleri |
9. hafta |
Antropometrik Ölçümler |
10. hafta |
Antropometrik ölçümlerle beslenme durumunun saptanması ve değerlendirilmesi |
11. hafta |
Klinik belirtilerle beslenme durumunun saptanması ve değerlendirilmesi |
12. hafta |
Biyokimyasal ve biyofizik yöntemlerle beslenme durumunun saptanması ve değerlendirilmesi |
13. hafta |
Proje Sunumu |
14. hafta |
Proje Sunumu |