1. hafta |
Su ve elektrolitler, mineraller (Sodyum,Potasyum, Klor) |
2. hafta |
Mineraller (Kalsiyum, Magnezyum, Fosfor, Kükürt) |
3. hafta |
Mineraller (Demir, Bakır, İyot, Flor) |
4. hafta |
Mineraller (Çinko, Mangan, Krom ve diğ.) |
5. hafta |
Molibden, kobalt, selenyum ve diğer mineraller |
6. hafta |
Vitaminler (A, D, E, K) |
7. hafta |
Vitaminler (B1, B2, Niasin) |
8. hafta |
Vitaminler (B6, B12, Folik asit) |
9. hafta |
Vitaminler (C vitamini ve diğerleri) |
10. hafta |
Besinleri işleme yöntemleri |
11. hafta |
Besin ve Besin Gurupları: Süt, Sebze, Meyveler, Et, Yumurta, Kuru baklagiller, Tahıllar |
12. hafta |
Yemek Planlama |
13. hafta |
Besin tüketim kayıtlarının tutulması |
14. hafta |
Besin tüketim kayıtlarının sunumu |