1. hafta |
Toplu Beslenme Sistemlerinde Ticari İşletmeler |
2. hafta |
Toplu Beslenme Sistemlerinde Ticari İşletmeler |
3. hafta |
Toplu Beslenme Sistemlerinde Ticari İşletmeler |
4. hafta |
İşletmelerde Organizasyon/ Mutfak/ Personel |
5. hafta |
İşletmelerde Organizasyon/ Mutfak/ Personel |
6. hafta |
Ticari İşletmelerde Mutfak/Restoran Planı |
7. hafta |
Ticari İşletmelerde Mutfak/Restoran Planı |
8. hafta |
Geniş Çapta Hazırlama Yöntemleri |
9. hafta |
Geniş Çapta Hazırlama Yöntemleri |
10. hafta |
Pişirme ve Servis Yöntemleri |
11. hafta |
Pişirme ve Servis Yöntemleri |
12. hafta |
Hijyen / HACCP |
13. hafta |
Hijyen / HACCP |
14. hafta |
Maliyet Kontrolü |