1. hafta |
Enteral ve parenteral beslenmede ekip çalışması, nutrisyon destek ekibinde diyetisyenin görev ve sorumlulukları |
2. hafta |
Beslenme durumunun saptanması ve değerlendirilmesi |
3. hafta |
Beslenme destek yöntemleri |
4. hafta |
Hastaların beslenme gereksinimlerin belirlenmesi |
5. hafta |
Enteral beslenme yöntemleri |
6. hafta |
Enteral beslenmede kullanılan ürünler ve özellikleri |
7. hafta |
Parenteral beslenme yöntemleri |
8. hafta |
Parenteral beslenmede kullanılan ürünler ve özellikleri |
9. hafta |
Özel durumlarda (KBY, KOAH, vb.) beslenme |
10. hafta |
Nutrisyon desteğinin izlemi |
11. hafta |
Enteral-parenteral beslenmeden oral beslenmeye geçiş |
12. hafta |
Vaka sunumları |
13. hafta |
Vaka sunumları |
14. hafta |
Vaka sunumları |