1. hafta |
Kalitenin tanımı ve önemi |
2. hafta |
Gıda güvenliği ve tüketici beklentileri |
3. hafta |
ISO 9000:2000 Kalite Yönetim Sistemi |
4. hafta |
HACCP Sisteminin Tanımı, Önemi, Tarihçesi |
5. hafta |
HACCP Sisteminin Amaçları, Yararları Ve HACCP Sistemindeki Ana Tanımlar |
6. hafta |
HACCP sistemi Ön Gereksinim Programları |
7. hafta |
HACCP Sistemi Ön Hazırlık Adımları |
8. hafta |
HACCP Sisteminin Temel Prensipleri ve Uygulanması |
9. hafta |
ISO 9000:2000 Kalite Yönetim Sistemi ile HACCP sisteminin entegre olarak kurulması |
10. hafta |
Toplu Beslenme sistemlerinde HACCP Uygulamaları |
11. hafta |
Toplu Beslenme sistemlerinde diğer kalite sistemleri |
12. hafta |
TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi |
13. hafta |
Gıda Güvenliğinde Yeni Yaklaşımlar |
14. hafta |
FSSC 22000 Gıda Güvenliği Sistemi |