1. hafta |
Toplu beslenmenin tanımı ve önemi, yeterli ve dengeli beslenmede menü planlamanın önemi |
2. hafta |
Menü planlamada göz önünde bulundurulması gereken etmenler, menü çeşitleri |
3. hafta |
Menü modeli geliştirme aşamaları ve ilkeleri |
4. hafta |
Gebelik ve laktasyon dönemine yönelik menü planlama ilkeleri |
5. hafta |
Okul öncesi dönem çocuklara yönelik menü planlama ilkeleri |
6. hafta |
Okul dönemi çocuklara yönelik menü planlama ilkeleri |
7. hafta |
Kreş, anaokulu ve tam gün eğitim veren okul menülerinin değerlendirilmesi ve menü planlama uygulaması |
8. hafta |
Huzurevlerine yönelik menü planlama ilkeleri |
9. hafta |
İşçilere yönelik menü planlama ilkeleri |
10. hafta |
Huzurevleri ve çeşitli iş kollarında çalışan işçiler için hazırlanan menülerinin değerlendirilmesi ve menü planlama uygulaması |
11. hafta |
Sporculara yönelik menü planlama ilkeleri |
12. hafta |
Vejetaryen ve çeşitli beslenme alışkanlıklarına yönelik menü planlama ilkeleri |
13. hafta |
Diyet menüleri planlama ilkeleri, hastaneler için menü planlama uygulaması |
14. hafta |
Sporcular, vejetaryenler ve hastaneler için hazırlanan menülerin değerlendirilmesi ve menü planlama uygulaması |