1. hafta |
Etik Tanımı ve Teorileri |
2. hafta |
Meslek Hayatında Etik Kurallara Uymanın Önemi |
3. hafta |
Beslenme ve Diyetetik Disiplininde Etiğin Önemi |
4. hafta |
Beslenme ve Diyetetik Eğitim Sürecinde Etik |
5. hafta |
Beslenme ve Diyetetik Araştırmalarında Etik |
6. hafta |
Beslenme ve Diyetetik Uygulama Alanlarında Etik |
7. hafta |
Diyetisyenlerin Topluma Karşı Sorumluluklarına Etik Yaklaşım |
8. hafta |
Diyetisyenlerin Hasta ve Danışanlara Karşı Sorumluluklarına Etik Yaklaşım |
9. hafta |
Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik |
10. hafta |
Diyetisyenlerin Mesleğe Karşı Sorumluluklarına Etik Yaklaşım |
11. hafta |
Diyetisyenlerin Meslektaşlarına ve Birlikte Çalıştığı Diğer Sağlık Profesyonellerine Karşı Sorumluluklarına Etik Yaklaşım |
12. hafta |
Uluslararası Meslek Kuruluşlarında Etik Çalışmaları I- International Confederation of Dietetic Associations Örneği |
13. hafta |
Uluslararası Meslek Kuruluşlarında Etik Çalışmaları II- Academy of Nutrition and Dietetics Örneği |
14. hafta |
Türkiye Diyetisyenler Derneği (TDD) Etik Kurul ve Komisyon Çalışmaları |