1. hafta |
Mikrobiyota tanımı ve önemi |
2. hafta |
Anatomik Bölgeler ve mikrobiyatanın oluşumu |
3. hafta |
Bağırsak Mikrobiyotası |
4. hafta |
Bağırsak Mikrobiyotası ve Beslenme |
5. hafta |
Bağırsak Mikrobiyotası ve Besin öğeleri |
6. hafta |
Bağırsak Mikrobiyotası Probiyotikler ve Etki Mekanizmaları |
7. hafta |
Gıda Katkı Maddeleri ve Bağrısak Mikrobiyotasına Etkileri |
8. hafta |
Fonksiyonel ve Fermente Besinlerin Mikrobiyota Üzerine Etkisi |
9. hafta |
Farklı Beslenme Modellerinin Bağırsak Mikrobiyotası Üzerine Etkisi |
10. hafta |
Çeşitli Hastalıkların Mikrobiyota ile İlişkisi |
11. hafta |
Çeşitli Hastalıkların Mikrobiyota ile İlişkisi |
12. hafta |
Çeşitli Hastalıkların Mikrobiyota ile İlişkisi |
13. hafta |
Çeşitli Hastalıkların Mikrobiyota ile İlişkisi |
14. hafta |
Antibiyotiklerin Mikrobiyotaya Etkisi |