|
1. hafta |
Mutfağın tanımı ve tarihsel gelişimi |
|
2. hafta |
İşletmelerde mutfağın yeri ve önemi |
|
3. hafta |
Yiyecek hizmetleri endüstrisinde mutfak çeşitleri |
|
4. hafta |
Otel mutfaklarının tasarıımında ergonomik faktörler |
|
5. hafta |
Otel mutfağının bölümleri |
|
6. hafta |
mutfak planları |
|
7. hafta |
Mutfağın bölümleri |
|
8. hafta |
Otel mutfağının konumu ve fiziksel koşulları |
|
9. hafta |
Otel mutfağının diğer hacimlerle olan ilişkisi |
|
10. hafta |
Mutfak Donatı seçimi |
|
11. hafta |
Mutfakta personel organizasyonu |
|
12. hafta |
Mutfakta iş akışı |
|
13. hafta |
Depolar ve özellikleri |
|
14. hafta |
Mutfak çalışanlarında yanlış tasarımdan kaynaklanan kazalar ve rahatsızlıklar |