|
1. hafta |
Su ve elektrolitler, mineraller (Sodyum,Potasyum, Klor) |
|
2. hafta |
Mineraller (Kalsiyum, Magnezyum, Fosfor, Kükürt) |
|
3. hafta |
Mineraller (Demir, Bakır, İyot, Flor) |
|
4. hafta |
Mineraller (Çinko, Mangan, Krom ve diğ.) |
|
5. hafta |
Molibden, kobalt, selenyum ve diğer mineraller |
|
6. hafta |
Vitaminler (A, D, E, K) |
|
7. hafta |
Vitaminler (B1, B2, Niasin) |
|
8. hafta |
Vitaminler (B6, B12, Folik asit) |
|
9. hafta |
Vitaminler (C vitamini ve diğerleri) |
|
10. hafta |
Besinleri işleme yöntemleri |
|
11. hafta |
Besin ve Besin Gurupları: Süt, Sebze, Meyveler, Et, Yumurta, Kuru baklagiller, Tahıllar |
|
12. hafta |
Yemek Planlama |
|
13. hafta |
Besin tüketim kayıtlarının tutulması |
|
14. hafta |
Besin tüketim kayıtlarının sunumu |