|
1. hafta |
Enteral ve parenteral beslenmede ekip çalışması, nutrisyon destek ekibinde diyetisyenin görev ve sorumlulukları |
|
2. hafta |
Beslenme durumunun saptanması ve değerlendirilmesi |
|
3. hafta |
Beslenme destek yöntemleri |
|
4. hafta |
Hastaların beslenme gereksinimlerin belirlenmesi |
|
5. hafta |
Enteral beslenme yöntemleri |
|
6. hafta |
Enteral beslenmede kullanılan ürünler ve özellikleri |
|
7. hafta |
Parenteral beslenme yöntemleri |
|
8. hafta |
Parenteral beslenmede kullanılan ürünler ve özellikleri |
|
9. hafta |
Özel durumlarda (KBY, KOAH, vb.) beslenme |
|
10. hafta |
Nutrisyon desteğinin izlemi |
|
11. hafta |
Enteral-parenteral beslenmeden oral beslenmeye geçiş |
|
12. hafta |
Vaka sunumları |
|
13. hafta |
Vaka sunumları |
|
14. hafta |
Vaka sunumları |