Ders Dili |
Türkçe |
Ders Türü |
Zorunlu Dersler |
Öğretim Elemanları |
DOÇ. DR. HİLAL HIZLI GÜLDEMİR |
Dersin Veriliş Biçimi |
Bu ders sadece yüz yüze eğitim şeklinde yürütülmektedir. |
Dersin Önkoşulları |
|
Önerilen Dersler |
|
Okuma Listesi |
|
Değerlendirme |
1 ara sınav ve 1 final sınavı |
Staj & Uygulama |
Bu ders için uygun değildir. |
Katalog İçeriği |
Toplu Beslenme Sistemlerinde Ticari İşletmeler; Toplu Beslenme İşletmelerinde Organizasyon/ Mutfak Personel; Toplu Beslenme İşletmelerinde Mutfak/Restoran Planı; Toplu Beslenmede Geniş Çapta Hazırlama Yöntemleri; Toplu Beslenme Sistemlerinde Pişirme ve Servis Yöntemleri; Toplu Beslenme Sistemlerinde Hijyen / HACCP Kuralları; Toplu Beslenme Sistemlerinde Maliyet Kontrolü. |