Ders Dili |
Türkçe |
Ders Türü |
Seçmeli Dersler |
Öğretim Elemanları |
DR. ÖĞR. ÜYESİ PINAR ŞENEL |
Dersin Veriliş Biçimi |
Yüz yüze |
Dersin Önkoşulları |
Dersin önkoşulu bulunmamaktadır. |
Önerilen Dersler |
- |
Okuma Listesi |
Kohn, J. P (202). The Ergonomic Case Book: Real World Solutions. CRC Press. |
Değerlendirme |
Araştırma Raporu |
Staj & Uygulama |
- |
Katalog İçeriği |
Modernizm ve Modernleşme; Endüstriyel Tasarımlar; Hızlı Yemek Akımı; Hızlı Yemek Sunan Restoranlar ve Tasarımları; Hızlı Yemeye İlişkin Sağlık Sorunları; Postmodernizm; Postmodernizm ve Kimlik Kavramı, Postmodern Tasarımlar; Organik Beslenme; Sağlıklı ve Az Yeme Eğilimi; Yavaş ve Geleneksel Yeme Eğilimi; Rustik Restoran Tasarımları; Vintage Restoran Tasarımları; Neoklasik Restoran Tasarımları; Yöresel Restoranlar ve Tasarımları; Minimalizm, Küreselleşme; Küreselleşme ve Marka; Eklektisizm ve Eklektik Restoran Tasarımları; Maksimalizm ve Maksimalist Restoran Tasarımları; Füzyon Mutfak; Teknolojik Gelişmeler ve Deneyimsel Pazarlama; Moleküler Mutfak; Deneyimsel Yemek |