Katalog İçeriği |
Besin Kalitesi ve Etkileyen Etmenler; Besin Kalitesinin Değerlendirilmesinde Kullanılan Analiz Yöntemleri; Besinlerde Bulunan Doğal Pigmentler; Besinlerde Bulunan Tat ve Koku Ögeleri; Besin Katkı Maddeleri: Gıda Boyaları, Koruyucu Maddeler vb.; Fonksiyonel Besinler: Tanımı, Prebiyotikler ve Probiyotikler; Bitkisel Fonksiyonel Besinler; Fonksiyonel Besinler: Genetiği Değiştirilen Besinler; Soya, Mısır, Buğdayın Özellikleri ve Fonksiyonları; Yumurta, Süt ve Süt Ürünlerinin Özellikleri ve Fonksiyonları; Et ve Ürünlerinin Özellikleri ve Fonksiyonları; Baklagillerin Özellikleri ve Fonksiyonları; Çay, Kahve, Kakao ve Çikolatanın Özellikleri ve Fonksiyonları. |