Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi
  • Kurumsal
  • Akademik Programlar
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • İngilizce İngilizce
Program Profili Kabul ve Kayıt Koşulları Yeterlilik Koşulları ve Kuralları Önceki Öğrenmenin Tanınması Öğretim Elemanları Bölüm Bşk. ve AKTS Koord. Alan Yeterlilikleri Program Yeterlilikleri (Çıktıları) Dersler - AKTS Kredileri Alan & Prog. Yeterlilik İlişkileri Ders - Prog. Yeterlilik İlişkileri Ölçme ve Değerlendirme Mezuniyet Koşulları Üst Derece Programlarına Geçiş İstihdam Olanakları
  • Turizm Fakültesi
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • Ders - Prog. Yeterlilik İlişkileri

0 : Desteklemiyor   1 : Alt seviyede destekliyor   2 : Orta seviyede destekliyor   3 : Üst seviyede destekliyor
Program Yeterlilikleri (Çıktıları)18192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748
Beslenme Antropolojisi
Bilimsel Araştırma Yöntemleri
Yiyecek İçecek Yönetiminde Bilgisayar Uygulamaları0030100000200330000000000000012
Estetik ve Sanat Felsefesi
Mesleki Etik
Temel Fotoğrafçılık
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı
Fransızca IV
Mutfağa Giriş
Gastronomiye Giriş
Beslenmenin Temel İlkeleri0000000201033000000000000030012
Sürdürülebilir Gastronomi
İçecek Kültürü
Temel Mutfak Uygulamaları
Gastronomi Tarihi0001010020000003000000103320013
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
Ziyafet Yönetimi
Türk Mutfak Kültürü0012231030001011100000013310013
Türk Mutfağında Besin Saklama Yöntemleri
Servis Teknikleri
Gastronomi ve Sosyal Medya
Gastronomi ve Sosyal Medya
Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
Temalı Restoranlar
Beslenmede Yeni Eğilimler0000020010003000000000002030001
Türk Mutfak Uygulamaları
Türk Mutfak Uygulamaları
Gastronomi Seminerleri I0012122130201001301112011031113
Gastronomi Seminerleri II
Yiyecek İçecek Endüstrisinde Kariyer İmkanları
Gıda Teknolojisi
Besin Kimyası
Gastronomi ve Medya
Türk Kültüründe İçecekler
Mutfak Mikrobiyolojisi
Gastronomide Halkla İlişkiler Kampanyaları
Gastronomi Etkinlikleri
Mutfak Optimizasyonu
Kore Mutfağı1120333033231223203203212320223
Yöresel Mutfaklar0001230033110002103000102100313
Yöresel Mutfaklar
Türk Mutfağında Zeytinyağlılar ve Mezeler
Ziyafet Uygulamaları
Türk Tatlıları
Türk Tatlıları
Yaratıcı Mutfak Uygulamaları1121211123311122211213311110012
Distile İçecekler
Ergonomik Restoran Tasarımı ve Güvenliği
Gastronomi Yazarlığı
Menü Yönetimi0011122121112211111321100010222
Fermente İçecekler
Birey ve Lezzet
Gastronomide Proje Yönetimi
Gastronomide Yeni Eğilimler
Yemek, Kültür ve Toplum
Bitirme Projesi
Miksoloji
Yemek Ritüelleri0002021030000002100000113111013
Duyusal Analiz
Temel Çikolata Yapım Teknikleri
Tabak Tasarımı0022332023232022203132333030033
Osmanlı Mutfağı
Dünya Mutfakları I
Dünya Mutfakları II
Pastacılık
Kahve Kültürü
Deneysel Yiyecek Hazırlama
İngilizce I3333333333333333333333333333333
İngilizce II3333333333333333333333333333333
İngilizce III3333333333333333333333333333333
İngilizce IV3332333333333333333333333333333
İngilizce V
İngilizce VI
İşletme Yönetimi
Bar Yönetimi
Besin Güvenliği ve Hijyen0021211211333311101100000010012
Mutfak Yönetimi0022232113333310102301000130022
Kariyer Planlama0020100020000010001000010000013
Temel Matematik
Maliyet Muhasebesi
Müşteri İlişkileri0000000000000001001030000013000
Yiyecek İçecek Pazarlaması0000000000000200001131121123222
Genel Sağlık Bilgisi ve İlkyardım
Yaratıcılık0023221030000000200203303230033
Staj
Staj
Topluma Hizmet Uygulamaları
Yiyecek-İçecek Yönetimi0013313211221311211211101010113
Genel Turizm Bilgisi
Restoran Yönetimi0011013232110313103120011211113
Turizmde Sektörel İlişkiler
Dünya Mutfak Kültürü
Turizmde Halkla İlişkiler Kampanyaları

0 : Desteklemiyor   1 : Alt seviyede destekliyor   2 : Orta seviyede destekliyor   3 : Üst seviyede destekliyor
  • Kurumsal
  • İsim ve Adres
  • Akademik Takvim
  • Yönetim Kadrosu
  • Kurum Hakkında
  • Akademik Programlar
  • Genel Kabul Şartları
  • Önceki Öğrenmenin Tanınması
  • Kayıt İşlemleri
  • AKTS Kredi Sistemi
  • Akademik Danışmanlık
  • Akademik Programlar
  • Doktora / Sanatta Yeterlik
  • Yüksek Lisans
  • Lisans
  • Önlisans
  • Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Şehirde Yaşam
  • Konaklama
  • Beslenme Olanakları
  • Tıbbi Olanaklar
  • Engelli Öğrenci Olanakları
  • Sigorta
  • Maddi Destek
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Öğrenim Olanakları
  • Uluslararası Programlar
  • Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
  • Dil Kursları
  • Staj
  • Sosyal Yaşam ve Spor Olanakları
  • Öğrenci Kulüpleri