Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi
  • Kurumsal
  • Akademik Programlar
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • İngilizce İngilizce
Program Profili Kabul ve Kayıt Koşulları Yeterlilik Koşulları ve Kuralları Önceki Öğrenmenin Tanınması Öğretim Elemanları Bölüm Bşk. ve AKTS Koord. Alan Yeterlilikleri Program Yeterlilikleri (Çıktıları) Dersler - AKTS Kredileri Alan & Prog. Yeterlilik İlişkileri Ders - Prog. Yeterlilik İlişkileri Ölçme ve Değerlendirme Mezuniyet Koşulları Üst Derece Programlarına Geçiş İstihdam Olanakları
  • Turizm Fakültesi
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • Ders - Prog. Yeterlilik İlişkileri

0 : Desteklemiyor   1 : Alt seviyede destekliyor   2 : Orta seviyede destekliyor   3 : Üst seviyede destekliyor
Program Yeterlilikleri (Çıktıları)12345678910111213141516171819202122232425262728293031
Beslenme Antropolojisi
Bilimsel Araştırma Yöntemleri
Temel Bilgi Teknolojisi
Yiyecek İçecek Yönetiminde Bilgisayar Uygulamaları0030100000200330000000000000012
Mesleki Etik
Temel Fotoğrafçılık
Mutfağa Giriş
Gastronomiye Giriş
Beslenmenin Temel İlkeleri0000000201033000000000000030012
İçecek Kültürü
Gıda Coğrafyası
Ziyafet Yönetimi
Türk Mutfak Kültürü0012231030001011100000013310013
Servis Teknikleri0010101122210011300010020100103
Temalı Restoranlar
Beslenmede Yeni Eğilimler0000020010003000000000002030001
Türk Mutfak Uygulamaları
Türk Mutfak Uygulamaları
Gastronomi Seminerleri I0012122130201001301112011031113
Gıda Teknolojisi
Gastronomi ve Medya
Türk Kültüründe İçecekler0000010000001000002000003220000
Mutfak Mikrobiyolojisi
Gastronomi Etkinlikleri 0022321123110011302111122210313
Yöresel Mutfaklar0001230033110002103000102100313
Yöresel Mutfaklar
Yaratıcı Mutfak Uygulamaları1121211123311122211213311110012
Ergonomik Restoran Tasarımı ve Güvenliği
Gastronomi Yazarlığı0001100030000002100000122000033
Fermente İçecekler
Birey ve Lezzet0023302020212102102333002033033
Gastronomide Proje Yönetimi0033300330000032300200000000033
Miksoloji
Yemek Ritüelleri0002021030000002100000113111013
Duyusal Analiz
Temel Çikolata Yapım Teknikleri
Tabak Tasarımı0022332023232022203132333030033
Dünya Mutfakları I
Deneysel Yiyecek Hazırlama0032221123331133211313011113133
İngilizce I3333333333333333333333333333333
İngilizce III3333333333333333333333333333333
İngilizce V
Kariyer Planlama0020100020000010001000010000013
Maliyet Muhasebesi0000002000000200032010000000000
Müşteri İlişkileri0000000000000001001030000013000
Yaratıcılık0023221030000000200203303230033
Staj
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
Yiyecek-İçecek Yönetimi0013313211221311211211101010113
Genel Turizm Bilgisi
Dünya Mutfak Kültürü
Türk Dili I

0 : Desteklemiyor   1 : Alt seviyede destekliyor   2 : Orta seviyede destekliyor   3 : Üst seviyede destekliyor
  • Kurumsal
  • İsim ve Adres
  • Akademik Takvim
  • Yönetim Kadrosu
  • Kurum Hakkında
  • Akademik Programlar
  • Genel Kabul Şartları
  • Önceki Öğrenmenin Tanınması
  • Kayıt İşlemleri
  • AKTS Kredi Sistemi
  • Akademik Danışmanlık
  • Akademik Programlar
  • Doktora / Sanatta Yeterlik
  • Yüksek Lisans
  • Lisans
  • Önlisans
  • Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Şehirde Yaşam
  • Konaklama
  • Beslenme Olanakları
  • Tıbbi Olanaklar
  • Engelli Öğrenci Olanakları
  • Sigorta
  • Maddi Destek
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Öğrenim Olanakları
  • Uluslararası Programlar
  • Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
  • Dil Kursları
  • Staj
  • Sosyal Yaşam ve Spor Olanakları
  • Öğrenci Kulüpleri