Program Yeterlilikleri (Çıktıları) | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
Beslenme Antropolojisi | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 | 3 | 2 | 1 | 0 | 2 | 2 | 2 | 3 |
Bilimsel Araştırma Yöntemleri | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Yiyecek İçecek Yönetiminde Bilgisayar Uygulamaları | 2 | 2 | 1 | 1 | 2 | 1 | 2 | 2 | 1 | 1 | 3 | 2 | 0 | 0 | 0 | 3 | 2 |
Estetik ve Sanat Felsefesi | 2 | 2 | 1 | 1 | 2 | 2 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 0 | 1 | 2 | 2 | 2 |
Mesleki Etik | 2 | 2 | 3 | 3 | 2 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 1 | 3 | 1 | 3 | 3 | 2 | 2 |
Temel Fotoğrafçılık | 2 | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 0 | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 |
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 3 | 2 |
Fransızca IV | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Mutfağa Giriş | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 3 | 3 | 2 | 1 |
Gastronomiye Giriş | 3 | 3 | 2 | 1 | 2 | 3 | 3 | 2 | 3 | 2 | 0 | 1 | 0 | 1 | 3 | 1 | 1 |
Beslenmenin Temel İlkeleri | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 |
Sürdürülebilir Gastronomi | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
İçecek Kültürü | 2 | 3 | 2 | 3 | 2 | 3 | 2 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 0 | 3 | 2 | 3 | 2 |
Temel Mutfak Uygulamaları | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
Gastronomi Tarihi | 2 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 | 0 | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 3 |
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | 1 | 2 | 1 | 2 | 2 | 1 | 0 | 2 | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ziyafet Yönetimi | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 2 | 1 | 3 | 1 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 2 |
Türk Mutfak Kültürü | 3 | 3 | 1 | 2 | 3 | 2 | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 |
Türk Mutfağında Besin Saklama Yöntemleri | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
Servis Teknikleri | 1 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 3 | 3 | 0 | 1 | 3 | 1 | 1 |
Gastronomi ve Sosyal Medya | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 1 | 2 | 1 | 1 | 1 | 3 | 3 |
Gastronomi ve Sosyal Medya | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Alkolsüz İçecekler Teknolojisi | 2 | 3 | 2 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
Temalı Restoranlar | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 1 | 2 | 3 | 1 | 3 | 1 | 1 | 1 | 3 | 1 | 3 |
Beslenmede Yeni Eğilimler | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 |
Türk Mutfak Uygulamaları | 2 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 1 | 2 | 2 | 2 | 3 | 3 | 0 | 2 | 2 | 2 | 3 |
Türk Mutfak Uygulamaları | 2 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 1 | 2 | 2 | 2 | 3 | 3 | 0 | 2 | 2 | 2 | 3 |
Gastronomi Seminerleri I | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
Gastronomi Seminerleri II | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
Yiyecek İçecek Endüstrisinde Kariyer İmkanları | 3 | 2 | 1 | 2 | 3 | 0 | 0 | 3 | 1 | 1 | 0 | 3 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 |
Gıda Teknolojisi | 2 | 2 | 2 | 3 | 1 | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | 3 | 1 | 0 | 2 | 2 | 1 | 2 |
Gastronomi ve Medya | 3 | 1 | 2 | 2 | 2 | 3 | 1 | 2 | 3 | 2 | 1 | 3 | 1 | 1 | 2 | 3 | 1 |
Türk Kültüründe İçecekler | 2 | 1 | 3 | 1 | 2 | 3 | 3 | 2 | 3 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 | 3 | 2 |
Mutfak Mikrobiyolojisi | 2 | 2 | 3 | 3 | 2 | 3 | 2 | 2 | 3 | 2 | 3 | 1 | 0 | 3 | 1 | 2 | 2 |
Gastronomide Halkla İlişkiler Kampanyaları | 1 | 2 | 3 | 2 | 3 | 1 | 1 | 2 | 3 | 3 | 1 | 2 | 0 | 2 | 2 | 3 | 1 |
Gastronomi Etkinlikleri | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Mutfak Optimizasyonu | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 1 | 0 | 0 | 2 | 2 | 1 |
Kore Mutfağı | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 2 | 2 | 2 | 3 | 2 | 2 | 3 | 2 | 2 | 3 | 2 | 2 |
Yöresel Mutfaklar | 1 | 1 | 2 | 0 | 1 | 1 | 1 | 2 | 0 | 1 | 3 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 3 |
Yöresel Mutfaklar | 1 | 1 | 2 | 0 | 1 | 1 | 1 | 2 | 0 | 1 | 3 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 3 |
Türk Mutfağında Zeytinyağlılar ve Mezeler | 1 | 3 | 2 | 3 | 2 | 3 | 1 | 2 | 3 | 1 | 3 | 1 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 |
Ziyafet Uygulamaları | 2 | 2 | 3 | 2 | 2 | 2 | 0 | 1 | 1 | 1 | 3 | 3 | 0 | 1 | 1 | 1 | 2 |
Türk Tatlıları | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 3 | 2 | 2 | 3 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 3 |
Türk Tatlıları | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 3 | 2 | 2 | 3 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 3 |
Yaratıcı Mutfak Uygulamaları | 3 | 3 | 2 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 | 0 | 0 | 3 | 2 | 0 | 0 | 1 | 2 | 3 |
Distile İçecekler | 2 | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 1 | 0 | 3 | 0 | 2 | 2 | 2 | 0 |
Ergonomik Restoran Tasarımı ve Güvenliği | 3 | 3 | 3 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gastronomi Yazarlığı | 2 | 2 | 0 | 1 | 3 | 2 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 3 |
Menü Yönetimi | 2 | 2 | 2 | 1 | 2 | 3 | 2 | 2 | 2 | 3 | 2 | 2 | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 |
Fermente İçecekler | 2 | 3 | 1 | 1 | 3 | 3 | 3 | 2 | 1 | 2 | 2 | 1 | 0 | 0 | 2 | 2 | 2 |
Birey ve Lezzet | 2 | 3 | 3 | 1 | 3 | 3 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 3 |
Gastronomide Proje Yönetimi | 3 | 3 | 3 | 3 | 0 | 2 | 3 | 2 | 3 | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 |
Gastronomide Yeni Eğilimler | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 1 | 3 | 1 | 2 | 3 | 2 | 1 | 2 | 3 | 3 | 3 |
Bitirme Projesi | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 3 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 |
Miksoloji | 2 | 3 | 3 | 1 | 3 | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | 2 | 0 | 1 | 3 | 1 | 3 |
Yemek Ritüelleri | 3 | 2 | 1 | 1 | 3 | 3 | 1 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 |
Duyusal Analiz | 2 | 3 | 2 | 3 | 2 | 1 | 1 | 3 | 3 | 3 | 1 | 2 | 0 | 0 | 3 | 3 | 0 |
Temel Çikolata Yapım Teknikleri | 3 | 3 | 1 | 2 | 3 | 2 | 2 | 3 | 1 | 2 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 1 | 3 |
Tabak Tasarımı | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 1 | 0 | 3 | 3 | 1 | 3 | 3 | 0 | 0 | 3 | 2 | 3 |
Osmanlı Mutfağı | 2 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 1 | 1 | 0 | 1 | 3 | 3 | 0 | 1 | 2 | 1 | 3 |
Dünya Mutfakları I | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
Dünya Mutfakları II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Pastacılık | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
Kahve Kültürü | 1 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 | 1 | 2 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 | 3 |
Deneysel Yiyecek Hazırlama | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
İngilizce I | 3 | 2 | 1 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 | 3 | 2 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 |
İngilizce II | 2 | 2 | 2 | 1 | 3 | 1 | 3 | 3 | 2 | 3 | 1 | 1 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 |
İngilizce III | 2 | 2 | 2 | 1 | 3 | 1 | 3 | 3 | 2 | 3 | 1 | 1 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 |
İngilizce IV | 2 | 2 | 2 | 1 | 3 | 1 | 3 | 3 | 2 | 3 | 1 | 1 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 |
İngilizce V | 2 | 2 | 2 | 1 | 3 | 1 | 3 | 3 | 2 | 3 | 1 | 1 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 |
İngilizce VI | 2 | 2 | 2 | 1 | 3 | 1 | 3 | 3 | 2 | 3 | 1 | 1 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 |
İşletme Yönetimi | 2 | 2 | 3 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 |
Besin Güvenliği ve Hijyen | 2 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 2 | 0 | 3 | 2 | 1 | 2 |
Mutfak Yönetimi | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 1 | 2 | 2 | 3 | 2 | 0 | 2 | 2 | 0 | 2 |
Kariyer Planlama | 2 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 0 | 3 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Temel Matematik | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Maliyet Muhasebesi | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | 3 | 2 | 2 | 1 | 1 | 1 | 0 | 2 | 1 | 1 | 0 |
Müşteri İlişkileri | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Yiyecek İçecek Pazarlaması | 2 | 1 | 2 | 2 | 2 | 3 | 1 | 1 | 1 | 2 | 0 | 3 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 |
Genel Sağlık Bilgisi ve İlkyardım | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Yaratıcılık | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 3 |
Staj | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
Staj | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
Topluma Hizmet Uygulamaları | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 1 | 3 | 3 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 |
Yiyecek-İçecek Yönetimi | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 1 | 2 | 3 | 0 | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | 2 | 0 | 0 |
Genel Turizm Bilgisi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Restoran Yönetimi | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 2 | 1 | 3 | 1 | 1 | 1 | 1 | 0 | 2 | 2 | 1 | 1 |
Turizmde Sektörel İlişkiler | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Dünya Mutfak Kültürü | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Turizmde Halkla İlişkiler Kampanyaları | | | | | | | | | | | | | | | | | |