1. hafta |
Tasarım ve Gastronominin Temel İlkeleri |
2. hafta |
Tabak Sunumu Teknikleri ve Elemanları |
3. hafta |
Tabak Sunumunun Temel Prensipleri |
4. hafta |
Porsiyon Boyutu, Porsiyon Miktarını Dengeleme, Tabakta Yiyeceklerin Düzenlemesi, Doğru Tabak Seçimi |
5. hafta |
Temel Tasarım İlkelerini Kullanarak Sunum Hazırlama |
6. hafta |
Temel Tasarım Elemanlarını Kullanarak Sunum Hazırlama |
7. hafta |
Temel Tasarım Tekniklerini Kullanarak Sunum Hazırlama |
8. hafta |
Çorba Sunum Teknikleri |
9. hafta |
Kırmızı Et Yemekleri Sunum Teknikleri |
10. hafta |
Beyaz Et Yemekleri Sunum Teknikleri |
11. hafta |
Balık Yemekleri Sunum Teknikleri |
12. hafta |
Deniz Ürünleri Sunum Teknikleri |
13. hafta |
Meyve ve Sebze Sunum Teknikleri |
14. hafta |
Tatlılarda Kullanılan Sunum Teknikleri |