1. hafta |
İlk İnsanlarda Beslenme |
2. hafta |
Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri I |
3. hafta |
Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri II |
4. hafta |
Mezopotamya Mutfağı |
5. hafta |
Antik Çağ’da Yunan Mutfak Kültürü |
6. hafta |
Antik Mısır Mutfak Kültürü |
7. hafta |
Uzak Doğu Mutfak Kültürünün Tarihsel Gelişimi |
8. hafta |
Orta Çağ’da Avrupa Mutfağı |
9. hafta |
Amerika’nın Keşfi ve Yeni Gıdalar |
10. hafta |
Rönesans ve İtalyan Mutfağı |
11. hafta |
Orta Çağ ve Rönesans Dönemlerinde Mutfak Kültürü |
12. hafta |
Modern Çağ’da Fransız Mutfağının Gelişimi |
13. hafta |
Endüstri Devrimi ve Mutfaklara Etkisi |
14. hafta |
Gastronomide Yeni Akımlar |