1. hafta |
Pilav Çeşitleri, Sade Pilav/Japgokbap Yapımı, Kore Mutfağı ile İlgili Genel Bilgiler |
2. hafta |
Namul Çeşitleri Yapımı, Geleneksel Sofra Düzeni ve Adabı
|
3. hafta |
Miyeok Guk Yapımı, Kore Yemeklerinde Kullanılan Temel Malzemeler |
4. hafta |
Dak Beak Suk ve Jidan Yapımı, Yemek Süsleme |
5. hafta |
Kimchi Yapımı, Yan Yemek Çeşitleri, Kore Yemeklerinin Temel Felsefesi ve Özellikleri |
6. hafta |
Kimbap ve Chiljeolpan Yapımı |
7. hafta |
Jook Yapımı |
8. hafta |
Doenjang Jjigae/Sundubu Jjigae |
9. hafta |
Dakgalbi Yapımı |
10. hafta |
Kalguksu Yapımı |
11. hafta |
Bibimbap Yapımı |
12. hafta |
Bulgogi Yapımı |
13. hafta |
Mandu Yapımı |
14. hafta |
Maejakgwa/ Sujeong Gwa Yapımı |