1. hafta |
Temel Kavramlar; Besin Maddeleri, Tarımı Etkileyen Doğal ve Beşeri Çevre Koşulları |
2. hafta |
Temel Kavramlar; Besin Maddeleri, Tarımı Etkileyen Doğal ve Beşeri Çevre Koşulları,Tarım Tarihi, Bitkisel Üretim ve Hayvancılığın Başlıca Türleri |
3. hafta |
Tahıllar |
4. hafta |
Baklagiller |
5. hafta |
Sebzeler; Beslenme Sorunu |
6. hafta |
Meyveler |
7. hafta |
Kara Hayvanlarından Elde Edilen Gıdalar; Gıda Üretimine Yönelik Kara Hayvanları Yetiştiriciliği, Elde Edilen Gıdaların Beslenmedeki Yeri ve Önemi, Dünyadaki Dağılışları, Türkiye’de Kara Hayvanlarından Elde Edilen Gıdalar, Gıda Üretimi ve Dağılışı |
8. hafta |
Kara Hayvanlarından Elde Edilen Gıdalar; Gıda Üretimine Yönelik Kara Hayvanları Yetiştiriciliği, Elde Edilen Gıdaların Beslenmedeki Yeri ve Önemi, Dünyadaki Dağılışları, Türkiye’de Kara Hayvanlarından Elde Edilen Gıdalar, Gıda Üretimi ve Dağılışı |
9. hafta |
Kara Hayvanlarından Elde Edilen Gıdalar; Gıda Üretimine Yönelik Kara Hayvanları Yetiştiriciliği, Elde Edilen Gıdaların Beslenmedeki Yeri ve Önemi, Dünyadaki Dağılışları, Türkiye’de Kara Hayvanlarından Elde Edilen Gıdalar, Gıda Üretimi ve Dağılışı |
10. hafta |
Su Ürünlerine Dayalı Gıdaların Coğrafyası; Su Ürünlerine Dayalı Gıdalar, Beslenmedeki Yerleri ve Önemleri, Dünyadaki Dağılışları, Türkiye’de Su Ürünlerine Dayalı Gıdalar |
11. hafta |
Su Ürünlerine Dayalı Gıdaların Coğrafyası; Su Ürünlerine Dayalı Gıdalar, Beslenmedeki Yerleri ve Önemleri, Dünyadaki Dağılışları, Türkiye’de Su Ürünlerine Dayalı Gıdalar |
12. hafta |
Su Ürünlerine Dayalı Gıdaların Coğrafyası; Su Ürünlerine Dayalı Gıdalar, Beslenmedeki Yerleri ve Önemleri, Dünyadaki Dağılışları, Türkiye’de Su Ürünlerine Dayalı Gıdalar |
13. hafta |
Baharatlar |
14. hafta |
Genel Ders Tekrarı ve Özeti |