1. hafta |
Mutfağın ve Mutfakta Kullanılan Tekniklerin Genel Tanıtımı |
2. hafta |
Mutfak araç ve gereçleri |
3. hafta |
Mutfak Kuralları, Kılık, Kıyafet, İletişim,
Bireysel ve Örgütsel Sahip Olunması Gereken Özellikler |
4. hafta |
Mutfakta Ön Hazırlık |
5. hafta |
Doğrama Yöntemleri |
6. hafta |
Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri |
7. hafta |
Et suları ve kemik suları |
8. hafta |
Sebze ve Meyveler |
9. hafta |
Kırmızı Et, Kümes Hayvanları ve Deniz Ürünleri |
10. hafta |
Kırmızı Et, Kümes Hayvanları ve Deniz Ürünleri |
11. hafta |
Kurubaklagil ve Tahıllar |
12. hafta |
Yumurta ve Patates garnitürleri |
13. hafta |
Temel Hamur Çeşitleri |
14. hafta |
Mutfak servisi ile ilgili temel konular |