1. hafta |
Aşçılar açısından ziyafetin anlamını aktarma |
2. hafta |
Ziyafet menüleri planlama |
3. hafta |
Ziyafet menüleri planlama |
4. hafta |
Ziyafet organizasyonu planlama |
5. hafta |
Ziyafet satın alma listesi hazırlama |
6. hafta |
Ziyafete uygun araç ve gereçleri hazırlama |
7. hafta |
Ziyafet için ön hazırlık yapma |
8. hafta |
Ziyafet yemeklerini hazırlama |
9. hafta |
Ziyafet yemeklerini sunuma hazır hâle getirme |
10. hafta |
Örnek ziyafet sunumu hazırlama |
11. hafta |
Ziyafet faaliyetlerinden dönüt alma |
12. hafta |
Açık büfe hazırlama |
13. hafta |
Kokteyl hazırlama |
14. hafta |
Resepsiyon hazırlama |