|
1. hafta |
Sürdürülebilirlik, Sürdürülebilir beslenme kavramı |
|
2. hafta |
Besin sistemleri |
|
3. hafta |
İklim değişikliği - Besinlere ilişkin küresel sorunlar |
|
4. hafta |
Nüfus değişimleri, göçler ve sürdürülebilirliğe etkileri |
|
5. hafta |
Yoksulluk ve açlık - Besin güvencesi |
|
6. hafta |
Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri |
|
7. hafta |
Beslenmenin ve Beslenme Sistemlerinin Çevreye Etkileri |
|
8. hafta |
Tarım, su ve sürdürülebilir gelişme hedefleri |
|
9. hafta |
Besin kayıpları ve atıklar |
|
10. hafta |
Sürdürülebilir Beslenme Modelleri-I |
|
11. hafta |
Sürdürülebilir Beslenme Modelleri-II |
|
12. hafta |
Bitkisel Kaynaklı Beslenme |
|
13. hafta |
Beslenmenin geleceği |
|
14. hafta |
Diyetisyenlik ve Sürdürülebilir Beslenme |