1. hafta |
Osmanlı Başkentinin İaşesi ve İstanbul Mutfak Kültürü |
2. hafta |
Saray Mutfağı I |
3. hafta |
Saray Mutfağı II |
4. hafta |
Osmanlı Mutfağı I |
5. hafta |
Osmanlı Mutfağı II |
6. hafta |
Yemekler: Genel Özellikler, Pişirme Teknikleri ve Uygulamalar I |
7. hafta |
Yemekler: Genel Özellikler, Pişirme Teknikleri ve Uygulamalar II |
8. hafta |
Yemekler: Genel Özellikler, Pişirme Teknikleri ve Uygulamalar III |
9. hafta |
Yemekler: Uygulama Örnekleri |
10. hafta |
İçecek Kültürü |
11. hafta |
Mutfak ve Sofra Araç Gereçleri I |
12. hafta |
Mutfak ve Sofra Araç Gereçleri II |
13. hafta |
Osmanlı Mutfağında Modernleşme I |
14. hafta |
Osmanlı Mutfağında Modernleşme II |