1. hafta |
Yemek fotoğrafının günümüzde kullanım alanları, önemi ve işlevleri. |
2. hafta |
Ürün fotoğrafçılığında kullanılabilecek fotoğraf donanımı. |
3. hafta |
Ürün fotoğrafçılığında kullanılabilecek fotoğraf donanımı. |
4. hafta |
Araç, gereç ve ürün çekimlerinde kullanılan doğal ve yapay ışık kaynakları. |
5. hafta |
Araç, gereç ve ürün çekimlerinde kullanılan doğal ve yapay ışık kaynakları. |
6. hafta |
Yiyecek, içecek üretiminde kullanılan gereçlerin fotoğraflanması ve aydınlatma. |
7. hafta |
Yiyecek, içecek üretiminde kullanılan gereçlerin fotoğraflanması ve aydınlatma. |
8. hafta |
Yiyecek ve içeceklerin fotoğraflanmasında kullanılan yardımcı gereçler. |
9. hafta |
Yiyecek ve içeceklerin fotoğraflanmasında kullanılan yardımcı gereçler. |
10. hafta |
Yiyecek ve içecek çekimlerinde dikkat edilecek teknik ve sanatsal konular. |
11. hafta |
Yiyecek ve içecek çekimlerinde dikkat edilecek teknik ve sanatsal konular. |
12. hafta |
Ürün fotoğraflanmasında çerçeveleme, alan derinliği ve rengin önemi. |
13. hafta |
Ürün fotoğraflanmasında çerçeveleme, alan derinliği ve rengin önemi. |
14. hafta |
Çekilen fotoğrafların değerlendirilmesi. |