1. hafta |
Osmanlı mutfak kültürü
|
2. hafta |
Osmanlı mutfağında pişirme yöntemleri
|
3. hafta |
Osmanlı mutfağında kullanılan malzemeler
|
4. hafta |
Osmanlı yemeklerinin döneme uygun bir şekilde hazırlanması
|
5. hafta |
Osmanlı yemeklerinin döneme uygun bir şekilde sunulması
|
6. hafta |
Uygulamalar: çorbalar, mezeler
|
7. hafta |
Uygulamalar: etler, sakatatlar
|
8. hafta |
Uygulamalar: kümes ve av hayvanları, deniz ürünleri |
9. hafta |
Uygulamalar: sebze ve meyve yemekleri, pilavlar ve makarnalar
|
10. hafta |
Uygulamalar: börekler ve çörekler, hamur tatlıları
|
11. hafta |
Uygulamalar: sütlü, hafif tatlılar ve şekerlemeler, meyveli tatlılar
|
12. hafta |
Uygulamalar: sütlü, hafif tatlılar ve şekerlemeler, meyveli tatlılar
|
13. hafta |
Uygulamalar: içecekler
|
14. hafta |
Uygulamalar: içecekler
|