|
1. hafta |
Gıda Çalışmaları |
|
2. hafta |
Gıda Çalışmalarının Tarihsel Gelişimi |
|
3. hafta |
Gıda ve Beslenmeye İlişkin Kuramsal Yaklaşımlar |
|
4. hafta |
Küreselleşme ve Gıda |
|
5. hafta |
Gıda Güvencesi ve Gıda Egemenliği |
|
6. hafta |
Organik Gıda Tüketimi |
|
7. hafta |
Sağlıklı Beslenme ve Beden İlişkisi |
|
8. hafta |
Diyet Endüstrisi ve Beslenme ve Kültür |
|
9. hafta |
Uygarlaşma Süreci ve Yemek Kültürü |
|
10. hafta |
Yemek Sosyolojisi |
|
11. hafta |
Dışarıda Yemek ve Fast Food Tüketimi |
|
12. hafta |
Mekân Olarak Mutfak |
|
13. hafta |
Toplumsal Sınıf ve Beslenme |
|
14. hafta |
Gıda ve Toplumsal Değişme |