1. hafta |
Standart yemek tarifelerinin tanımı, önemi, yararları |
2. hafta |
Yemeklerin adları ve grupları |
3. hafta |
Standart gramajlar ve standart tarifeler arasındaki farklılıklar |
4. hafta |
Standart tarife oluşturma aşamaları |
5. hafta |
Duyusal değerlendirme |
6. hafta |
Kalite kontrol paneli ve özellikleri |
7. hafta |
Et yemeklerinin standart tarifelerinin oluşturulması |
8. hafta |
Etli sebze ve kurubaklagil yemeklerinin standart tarifelerinin oluşturulması |
9. hafta |
Pilav, makarna ve böreklerin standart tarifelerinin oluşturulması |
10. hafta |
Çorbaların standart tarifelerinin oluşturulması |
11. hafta |
Zeytinyağlı sebze ve kurubaklagil yemeklerinin standart tarifelerinin oluşturulması |
12. hafta |
Diyet mutfağına yönelik standart tarife geliştirme |
13. hafta |
Yeni besinler içeren standart tarifeler geliştirme |
14. hafta |
Standart tarifelerin enerji ve besin ögesi analizi |