Ders Dili |
Türkçe |
Ders Türü |
Mesleki Seçmeli Dersler |
Öğretim Elemanları |
|
Dersin Veriliş Biçimi |
Bu ders sadece yüz yüze eğitim şeklinde yürütülmektedir. |
Dersin Önkoşulları |
|
Önerilen Dersler |
|
Okuma Listesi |
|
Değerlendirme |
1 ara sınav ve 1 final sınavı |
Staj & Uygulama |
Bu ders için uygun değildir. |
Katalog İçeriği |
Standart Yemek Tarifeleri ve Önemi; Yemek Grupları; Standart Yemek Tarife Geliştirme Aşamaları; Standart Gramajlar ve Standart Tarifeler Arasındaki Farklılıklar; Standart Gramajlar; Duyusal Değerlendirme; Et Yemekleri İçin Standart Tarifelerinin Oluşturulması; Sebze Yemekleri İçin Standart Tarifelerinin Oluşturulması; Kurubaklagil Yemekleri İçin Standart Tarifelerinin Oluşturulması; Çorba, Pilav, Makarna Yemekleri İçin Standart Tarifelerinin Oluşturulması; Diyet Yemekleri İçin Standart Tarifelerinin Oluşturulması. |