|
1. hafta |
Mutfağın ve Mutfakta Kullanılan Tekniklerin Genel Tanıtımı |
|
2. hafta |
Mutfak araç ve gereçleri |
|
3. hafta |
Mutfak Kuralları, Kılık, Kıyafet, İletişim,
Bireysel ve Örgütsel Sahip Olunması Gereken Özellikler |
|
4. hafta |
Mutfakta Ön Hazırlık |
|
5. hafta |
Doğrama Yöntemleri |
|
6. hafta |
Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri |
|
7. hafta |
Et suları ve kemik suları |
|
8. hafta |
Sebze ve Meyveler |
|
9. hafta |
Kırmızı Et, Kümes Hayvanları ve Deniz Ürünleri |
|
10. hafta |
Kırmızı Et, Kümes Hayvanları ve Deniz Ürünleri |
|
11. hafta |
Kurubaklagil ve Tahıllar |
|
12. hafta |
Yumurta ve Patates garnitürleri |
|
13. hafta |
Temel Hamur Çeşitleri |
|
14. hafta |
Mutfak servisi ile ilgili temel konular |