|
1. hafta |
Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi |
|
2. hafta |
Orta Asya, Dönemi Türk Mutfak Kültürü |
|
3. hafta |
Selçuklu ve Beylikler Dönemi Türk Mutfak Kültürü |
|
4. hafta |
Osmanlı Dönemi Türk Mutfak Kültürü |
|
5. hafta |
Cumhuriyet Dönemi Türk Mutfak Kültürü |
|
6. hafta |
Cumhuriyet Dönemi'nde Türk Mutfak Kültürü |
|
7. hafta |
Cumhuriyet Dönemi'nde Türk Mutfak Kültürü |
|
8. hafta |
Bölgelere Göre Türk Mutfak Kültürü |
|
9. hafta |
Bölgelere Göre Türk Mutfak Kültürü |
|
10. hafta |
Bölgelere göre mutfak kültürü |
|
11. hafta |
Türk Mutfak Kültürü ile diğer mutfak kültürleri etkileşimi |
|
12. hafta |
Türk Mutfak Kültürü Bağlamında Geleneksel Mekânlar, Yiyecek ve İçecekler |
|
13. hafta |
Türk Mutfak kültürü bağlamında geleneksel mekanlar, yiyecek ve içecekler |
|
14. hafta |
Türk Mutfağından Yemek Örnekleri |