|
1. hafta |
Fermantasyon Sürecinin Tanımı |
|
2. hafta |
Fermantasyon Türleri |
|
3. hafta |
Fermantasyon Süreci Aşamaları |
|
4. hafta |
Şarabın Tanımı, Türleri ve Tarihi |
|
5. hafta |
Şarap Üretim Süreci |
|
6. hafta |
Üzüm Türleri |
|
7. hafta |
Dünyada ve Türkiye'de Şarap Üretimi |
|
8. hafta |
Biranın Tanımı ve Tarihi |
|
9. hafta |
Bira Üretim Süreci |
|
10. hafta |
Biranın Türleri |
|
11. hafta |
Türkiye'de Bira Üretimi |
|
12. hafta |
Dünyada Bira Endüstrisi |
|
13. hafta |
Şarap Tadımı ve Yemek Uyumu |
|
14. hafta |
Bira Tadımı ve Yemek Uyumu |