|
1. hafta |
Tasarım ve Gastronominin Temel İlkeleri |
|
2. hafta |
Görsel Tasarım Öğe ve İlkelerinin Yemek Sunumunda Kullanımı |
|
3. hafta |
Tabak Sunumunun Temel Prensipleri: Porsiyon Boyutu, Porsiyon Miktarını Dengeleme, Tabakta Yiyeceklerin Düzenlemesi, Doğru Tabak Seçimi |
|
4. hafta |
Tabak Sunum Modelleri ve Tabak Sunumunda Kullanılan Araç Gereçler |
|
5. hafta |
Tabak sunumu tasarlama ve çizim |
|
6. hafta |
Soğuk Ordövr Tabağı Sunum Teknikleri |
|
7. hafta |
Sıcak Ordövr Tabağı Sunum Teknikleri |
|
8. hafta |
Kırmızı Et Yemekleri Sunum Teknikleri |
|
9. hafta |
Beyaz Et (Tavuk) Yemekleri Sunum Teknikleri |
|
10. hafta |
Balık Yemekleri Sunum Teknikleri |
|
11. hafta |
Tatlı Tabağı Sunum Teknikleri |
|
12. hafta |
Meyve ve Sebze Sunum Teknikleri |
|
13. hafta |
İçecek Sunum Teknikleri |