|
1. hafta |
Besin Güvenliği ve Hijyen Dersine Giriş |
|
2. hafta |
Hijyen ve Sanitasyon |
|
3. hafta |
Toplu Beslenme Sistemlerinde (TBS) Hijyenin Önemi |
|
4. hafta |
Gıda Hijyeni, Tanımı ve Önemi |
|
5. hafta |
Gıda Hijyeni, Tanımı ve Önemi |
|
6. hafta |
Personel Hijyeni, Tanımı ve Önemi |
|
7. hafta |
Besinlerin Bozulma Nedenleri |
|
8. hafta |
Besinlerin Bozulma Nedenleri |
|
9. hafta |
HACCP'in Tanımı ve Önemi |
|
10. hafta |
HACCP'in Tanımı ve Önemi |
|
11. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ambalaj |
|
12. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ambalaj |
|
13. hafta |
Gıda Katkı Maddeleri Tanımı ve Tarihçesi |
|
14. hafta |
Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği |