|
1. hafta |
Gastronomi Tarihi |
|
2. hafta |
Yiyecek İçecek İşletmelerinin Gelişimi |
|
3. hafta |
Hızlı Yemek Akımı |
|
4. hafta |
Moleküler Gastronomi |
|
5. hafta |
Yeni Mutfak Akımı |
|
6. hafta |
Yavaş Yemek Akımı |
|
7. hafta |
Nöro- Gastronomi |
|
8. hafta |
Yeni Anadolu Mutfağı |
|
9. hafta |
Duyusal Analiz |
|
10. hafta |
Tematik Restoranlar |
|
11. hafta |
Yeşil Restoranlar |
|
12. hafta |
Tarım ve gastronomi İlişkisi |
|
13. hafta |
Coğrafi İşaretleme Sistemi-I |
|
14. hafta |
Coğrafi İşaretleme Sistemi-II |