|
1. hafta |
Stoklar, soslar ve çorbaların tanımı |
|
2. hafta |
Stok, Sos ve Çorbalar için Ön Hazırlık |
|
3. hafta |
Beyaz Stok, Kahverengi Stok Hazırlama |
|
4. hafta |
Balık Stok ve Sebze Stok Hazırlama |
|
5. hafta |
Kahverengi Sos ve Beyaz Sos Uygulamaları |
|
6. hafta |
Hollandaise Sos ve Bearnaise Sos Uygulamaları |
|
7. hafta |
Maitre d’Hotel Butter Çeşitleri |
|
8. hafta |
Konsome,et suyu ve çorbalar |
|
9. hafta |
Berrak Çorbalar ve Taneli Çorbalar |
|
10. hafta |
Kremalı Çorbalar |
|
11. hafta |
Püreli Çorbalar |
|
12. hafta |
Salata Sosları ve Salata Çeşitleri |
|
13. hafta |
Sosların ve stokların muhafaza edilmesi |
|
14. hafta |
Sosların ve çorbaların servisi |