|
1. hafta |
Türkiye’de Yöresel Mutfaklar |
|
2. hafta |
Bölgelere Göre Coğrafi Özellikler |
|
3. hafta |
Marmara Bölgesini Yöresel Mutfağı |
|
4. hafta |
Marmara Bölgesi Tarihi, Coğrafyası, Mutfak Kültürü |
|
5. hafta |
İç Anadolu Bölgesinin Yöresel Mutfağı |
|
6. hafta |
İç Anadolu Bölgesi Tarihi, Coğrafyası, Mutfak Kültürü |
|
7. hafta |
Doğu Anadolu Bölgesinin Yöresel Mutfağı |
|
8. hafta |
Doğu Anadolu Bölgesi Tarihi, Coğrafyası, Mutfak Kültürü |
|
9. hafta |
Güneydoğu Anadolu Bölgesinin Yöresel Mutfağı |
|
10. hafta |
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Tarihi, Coğrafyası, Mutfak Kültürü |
|
11. hafta |
Karadeniz Bölgesinin Yöresel Mutfağı |
|
12. hafta |
Karadeniz Bölgesi Tarihi, Coğrafyası, Mutfak Kültürü |
|
13. hafta |
Ege Bölgesinin Yöresel Mutfağı, Tarihi, Coğrafyası, Mutfak Kültürü |
|
14. hafta |
Akdeniz Bölgesinin Yöresel Mutfağı, Tarihi, Coğrafyası, Mutfak Kültürü |