|
1. hafta |
Hijyenin ve Sanitasyon Kavramı |
|
2. hafta |
Gıda İşletmelerinde Sanitasyon |
|
3. hafta |
Besin Hijyeni |
|
4. hafta |
Personel Hijyeni |
|
5. hafta |
Gıda Güvenliği ve Hijyeni Açısından Bulaşıkların Temizliği |
|
6. hafta |
Su Hijyeni |
|
7. hafta |
Kalite ve gıda işletmeleri için kalitenin önemi |
|
8. hafta |
Gıda Sanitasyonunda Kullanılan Sistemler |
|
9. hafta |
Gıda Güvenliği Sistemi (HACCP) |
|
10. hafta |
ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi |
|
11. hafta |
TS EN ISO 14001 Standardı |
|
12. hafta |
Mutfakta iş kazaları ve önlemler |
|
13. hafta |
Örnek Olaylar |
|
14. hafta |
Örnek Olaylar |