|
1. hafta |
Türk mutfağının tarihçesi |
|
2. hafta |
Türk mutfak kültürü |
|
3. hafta |
Türk mutfağında kullanılan araç ve gereçler |
|
4. hafta |
Türk mutfağında yemek pişirme tekniği
|
|
5. hafta |
Yemek kalitesine etki eden etmenler
|
|
6. hafta |
Türk mutfağında kullanılan araç ve gereçler |
|
7. hafta |
Türk mutfağında Çorbalar, Salatalar ve Mezeler |
|
8. hafta |
Türk Mutfağında Zeytinyağlılar ve Pilavlar, Makarnalar |
|
9. hafta |
Türk mutfağında Sebze yemekleri ve Dolmalar |
|
10. hafta |
Türk Mutfağında Et yemekleri, Kebaplar, ve Balıklar |
|
11. hafta |
Türk Mutfağında bakliyatlar ve Kümes hayvanları |
|
12. hafta |
Türk Mutfağında Tatlılar |
|
13. hafta |
Türk Mutfağında hamur işleri |