Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi
  • Kurumsal
  • Akademik Programlar
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • İngilizce İngilizce
Program Profili Kabul ve Kayıt Koşulları Yeterlilik Koşulları ve Kuralları Önceki Öğrenmenin Tanınması Öğretim Elemanları Bölüm Bşk. ve AKTS Koord. Alan Yeterlilikleri Program Yeterlilikleri (Çıktıları) Dersler - AKTS Kredileri Alan & Prog. Yeterlilik İlişkileri Ders - Prog. Yeterlilik İlişkileri Ölçme ve Değerlendirme Mezuniyet Koşulları Üst Derece Programlarına Geçiş İstihdam Olanakları
  • Eskişehir Meslek Yüksekokulu
  • Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
  • Aşçılık Programı
  • Dersler - AKTS Kredileri
  • Aşçılık Etiği
  • Öğrenme Çıktıları
  • Tanıtım
  • İçerik
  • Öğrenme Çıktıları
  • Öğretim Yöntem ve Teknikleri
  • Program Çıktılarına Katkısı
  • Ölçme ve Değerlendirme

  • Etik ve ahlak kavramları ile bu kavramların önemini açıklayabilecektir.
  • Etik kavramını tanımlar
  • Ahlak kavramını tanımlar
  • Etik ve ahlak arasındaki farklılıkları açıklayabilir
  • Etik kavramını geliştiren düşünürlerin düşüncelerini özetleyebilir.
  • Ahilik kurumu ve gelişimini açıklayabilir
  • Ahiliğin temel ilkelerini açıklar
  • Ahiliğin temel ilkelerini açıklarAhilikte önemli olan unsurları açıklar
  • Ahilikte çalışanların sahip olması gereken özellikleri sıralar
  • Etik sistemlerini açıklayabilir
  • Amaçlanan sonuç etiği kavramını açıklayabilir.
  • Toplumsal sözleşme etiği ve kiisel etik kavramını açıklayabilir
  • Sosyal yaşam etiği ve kural etiği kavramlarını açıklayabilir
  • Yiyecek-İçecek işletmelerinde yaşanan etik sorunları açıklayabilir.
  • Çalışanlarla ilgili etik sorunları açıklar
  • Mönülerle ilgili etik sorunları açıklar
  • Temel etik ilkeleri açıklar
  • Mükemmeliyeti aramak, sorumluluk, sözünde durmak ve başkalarına saygı göstermeyi açıklar
  • Doğruluk, dürüstlük, adalet, sadakat ve başkalarına yardım etmeyi açıklar
  • Etik faktörleri açıklar
  • Normları ve değerleri açıklar
  • Kültürü ve standartları açıklar
  • Etik Türlerini açıklar
  • Bireysel etiği açıklar
  • İş etiğini açıklar
  • Turizm sektöründe ihtiyaç duyulan kişisel bakım, hijyen ve sanitasyon kurallarına dikkae eder

  • Kurumsal
  • İsim ve Adres
  • Akademik Takvim
  • Yönetim Kadrosu
  • Kurum Hakkında
  • Akademik Programlar
  • Genel Kabul Şartları
  • Önceki Öğrenmenin Tanınması
  • Kayıt İşlemleri
  • AKTS Kredi Sistemi
  • Akademik Danışmanlık
  • Akademik Programlar
  • Doktora / Sanatta Yeterlik
  • Yüksek Lisans
  • Lisans
  • Önlisans
  • Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Şehirde Yaşam
  • Konaklama
  • Beslenme Olanakları
  • Tıbbi Olanaklar
  • Engelli Öğrenci Olanakları
  • Sigorta
  • Maddi Destek
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Öğrenim Olanakları
  • Uluslararası Programlar
  • Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
  • Dil Kursları
  • Staj
  • Sosyal Yaşam ve Spor Olanakları
  • Öğrenci Kulüpleri