Ders Dili |
Türkçe |
Ders Türü |
Mesleki Seçmeli Dersler |
Öğretim Elemanları |
DR. ÖĞR. ÜYESİ ABDÜLKADİR CANDEMİR |
Dersin Veriliş Biçimi |
Yüz yüze |
Dersin Önkoşulları |
yok |
Önerilen Dersler |
FOT201 Temel Fotoğrafçılık |
Okuma Listesi |
http://yemek.com/yemek-fotografi-ekipmanlari/ |
Değerlendirme |
Yazılı yoklama ve uygulama |
Staj & Uygulama |
yok |
Katalog İçeriği |
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı-3+0-4.0-Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü-VIII.YARIYIL.Doğal ve yapay ışık kaynakları. Renk sıcaklığı, günışığı ve tungsten kaynaklar. Aydınlatma biçimleri. Işık çadırı, Sonsuz fon, Üçayak, Yumuşatıcılar ve Yansıtıcılar. Çerçeveleme. Netlik ve alan derinliği. Renk kullanımı. |