Ders Dili |
Türkçe |
Ders Türü |
Mesleki Seçmeli Dersler |
Öğretim Elemanları |
ÖĞR. GÖR. MUTLU DOĞAN |
Dersin Veriliş Biçimi |
Yüz Yüze |
Dersin Önkoşulları |
Bu dersin önkoşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. |
Önerilen Dersler |
|
Okuma Listesi |
Garrett, T. M. (2006). Professional Cake Decorating. New Jersey: John Wiley & Sons, Inc.Vivaldo, D. (2010). Food Stylist Handbook, Gibbs Smith Pres.Hobday, C. (2010) Food Presentation Secrets, Firefly Books |
Değerlendirme |
Bu derste, 1.ara sınav ve bir final sınavı yapılır. Birinci ara sınav ve final sınavı ` olarak hesaplanır. |
Staj & Uygulama |
Yok |
Katalog İçeriği |
Genel Olarak Süsleme; Süsleme Türlerİ; Süslemede Kullanılan Araç-Gereçler; Çeşitli süsleme teknikleri; Yemeklerde Süsleme; Salatalarda Süsleme; Çorbalarda Süsleme; Tatlılarda Süsleme; Sıcak Yemeklerde Süsleme, Hamur İşlerinde Süsleme; Çikolata ile Süsleme; Pasta Süsleme; Açık Büfe Süsleme |