Ders Dili |
Türkçe |
Ders Türü |
Mesleki Seçmeli Dersler |
Öğretim Elemanları |
ÖĞR. GÖR. DR. EMRAH YILDIZ |
Dersin Veriliş Biçimi |
Bu ders sadece yüz yüze eğitim şeklinde yürütülmektedir. |
Dersin Önkoşulları |
Bu dersin ön koşulu bulunmamaktadır. |
Önerilen Dersler |
Bu dersle ilişkili önerilen başka dersler bulunmamaktadır. |
Okuma Listesi |
Zencir, E. (2016). Yöresel Mutfaklar. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları |
Değerlendirme |
1 Ara Sınav, Uygulama, 1 Final |
Staj & Uygulama |
Bu ders için uygun değildir. |
Katalog İçeriği |
Türkiye’de Yöresel Mutfaklar: Bölgelere göre coğrafi özellikler; Marmara Bölgesini Yöresel Mutfağı: Tarihi, Coğrafyası, Mutfak kültürü; İç Anadolu Bölgesinin Yöresel Mutfağı: Tarihi, Coğrafyası, Mutfak kültürü; Doğu Anadolu Bölgesinin Yöresel Mutfağı: Tarihi, Coğrafyası, Mutfak kültürü; Güneydoğu Anadolu Bölgesinin Yöresel Mutfağı: Tarihi, Coğrafyası, Mutfak kültürü; Karadeniz Bölgesinin Yöresel Mutfağı: Tarihi, Coğrafyası, Mutfak kültürü; Ege Bölgesinin Yöresel Mutfağı: Tarihi, Coğrafyası, Mutfak kültürü; Akdeniz Bölgesinin Yöresel Mutfağı: Tarihi, Coğrafyası, Mutfak kültürü. |