| Ders Dili |
Türkçe |
| Ders Türü |
Zorunlu Dersler |
| Öğretim Elemanları |
DOÇ. DR. MERVE ÖZGÜR GÖDE |
| Dersin Veriliş Biçimi |
Yüz yüze eğitim |
| Dersin Önkoşulları |
Bu dersin ön koşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. |
| Önerilen Dersler |
bilimsel araştırma yöntemleri |
| Okuma Listesi |
Project Management Institute. (2021). A guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) (7th ed.). Project Management Institute. |
| Değerlendirme |
1 ara sınav 1 final |
| Staj & Uygulama |
- |
| Katalog İçeriği |
Proje Kavramı; Proje Türleri; Proje Konusunun Belirlenmesi; Problemin Tanımlanması; Proje Amaçlarının Yazımı; Literatür Taraması; Projenin Öneminin Yazılması; Projenin Özgün Değer ve Yaygın Etkisinin Yazılması; Gastronomi Alanında Kullanılan Araştırma Yöntemlerin Açıklanması; Projenin Yönteminin Belirlenmesi; Projenin Örnekleminin Belirlenmesi; Veri Derleme Aracının Geliştirilmesi; Kaynak Gösteriminin Yapılması; Projenin Sunulması. |